Jiwapop | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimecres, 16 d’abril del 2014

Jiwapop

Pensadors, experts en medi ambient, terapeutes naturals i grups de música compartiran la primera edició del festival Jiwapop, que se celebrarà del 27 al 29 de juny del 2014 a Montcada i Reixac, en uns terrenys d'uns 56.000 metres quadrats. L'assessor artístic del festival, el periodista Pep Blay, va explicar que el Jiwapop té quatre pilars: "la sostenibilitat, la solidaritat, la consciència i la música". 

El Jiwapop neix com a iniciativa de Tony Tes i Sandra Fortado, components del grup de pop Suniverts. El pressupost és gairebé un milió d'euros, i sense cap aportació pública, tret de la cessió dels terrenys a càrrec de l'Ajuntament de Montcada i Reixac. La previsió de l'organització és aplegar 30.000 visitants al llarg de les tres jornades.

El festival té dues àrees: "la zona consciència", amb carpes dedicat a activitats, tallers conferències i xerrades; i la "zona freqüència" per a concerts, on actuaran "una dotzena de grups" les nits del 27 i el 28 de juny. Com a caps de cartell en l'àmbit musical hi trobem Madness, Fangoria, Love Of Lesbian, Izal, La Pegatina, Els Amics de les Arts, Macaco o Gerard Quintana i Alejandro Jodorowsky, Albert Espinosa, Elsa Punset, Alex Rovira, Ramiro Calle o María Luisa Becerra seran els protagonistes en l'àmbit de conferències. El nom del festival deriva de dues paraules: "Jiwa", que vol dir ànima a Indonèsia i "pop"; és a dir, música.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada