Frank Turner i Roly Porter en concert | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 31 de gener del 2014

Frank Turner i Roly Porter en concert

Aquesta nit és una nit de concerts a Barcelona. D'una banda els concerts d'Havalina a la sala Sidecar i de Basia Bulat a La 2 de l'Apolo; d'una altra, els de Frank Turner a la Bikini i el de Roly Porter a l'Auditori.
El que fou conegut un dia com el poeta del punk: Frank Turner, arriba a Barcelona amb el seu pop-rock i acompanyat de la seva banda The Sleeping Souls. Allunyat de l'etiqueta d'estrella del pop, el seus concerts de bon pop-rock són incendiaris. Abans com a teloners la banda de Burgos: La Maravillosa Orquesta del Alcohol i la seva fusió de folk, blues, country i rock'n'roll.


Roly Porter serà aquesta nit a l'Auditori on portarà la seva música d'atmosferes cinematogràfiques i apocalíptiques properes a una ciència-ficció conceptual i a distòpies post-humanes. El seu darrer disc, sens dubte, la seva obra més ambiciosa, Life Cycle of a Massive Star,marca el cicle de vida d'una estrella des de la seva creació fins l'explosió que la destruirà. Un disc concebut de manera audiovisual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada