Manel, el bruixots del pop català | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 2 de febrer del 2014

Manel, el bruixots del pop català

Amb “Atletes, baixin de l’escenari”, el seu tercer disc, Manel ha superat definitivament el paper de novetat estel•lar del folk-pop català per convertir-se en una assentada proposta pop-rock que ha enfortit el seu so. Ara, en directe, Guillem Gispert prescindeix de l’ukelele i s’atreveix amb una guitarra elèctrica per donar la rèplica a la guitarra solista de Roger Padilla. És un canvi significatiu que, no obstant, no fa perdre ni una gota de personalitat a les seves meticuloses cançons. 

La seva música evoluciona sense apartar-se de la seva essència. Ara incorporen ritmes de teclats que recorden el synth-pop dels vuitanta i arranjaments més treballats; en definitiva, el seu so fa de pont entre el folk-rock català clàssic i l’actual escena alternativa. Han aconseguit triomfar fora de les nostres fronteres i han trencat qualsevol barrera lingüística. Són els nou bruixots del pop català.

1 comentari:

  1. Per a turistes, curiosos i fans, el vídeoclip ha estat rodat a l'Hotel Amèrica, d'Igualada. (http://www.hotel-america.es)

    ResponElimina