Californication diu adéu a set anys de gamberrisme | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 14 de març del 2014

Californication diu adéu a set anys de gamberrisme

El passat mes de desembre saltava la notícia que Californication, la sèrie creada per Tom Kapinos l'any 2007, arribaria a la seva fi amb la seva setena temporada que s'estrenarà al canal estatunidenc Showtime el pròxim mes d'abril. La sèrie protagonitzada per David Duchovny en el paper de Hank Moody dirà adéu doncs durant les properes setmanes, després de convertir-se en un dels llançaments més sonats dels darrers anys, sempre entre l'amor de la crítica i l'odi d'una part del públic.

Californication començava presentant-nos el personatge de Moody com un escriptor en crisis, donat a vicis de tota mena com les drogues, la promiscuïtat o la beguda. Tot i això, possiblement el seu "defecte" més notori de cara als demés és la seva sinceritat, que li comportarà tant triomfs com fracassos al llarg de la seva carrera. A la vegada, aquest curiós personatge haurà de saber compaginar la seva vida laboral amb la responsabilitat de tenir una filla de dotze anys, mentre fa front a la seva antiga esposa i a la seva irrefrenable passió per a les dones atractives.

Amb diverses nominacions a Millor Actor de Comèdia als Globus d'Or, David Duchovny ha aconseguit un dels seus personatges més rodons amb Californication, un Hank Moody que no té res que envejar al mític Fox Mulder de X-Files. Desgraciadament, i després de sis magnífiques temporades, ara ha arribat el moment de dir adéu, no sense abans gaudir de la setena i darrera temporada de la sèrie, mentre aquí a casa nostra podem veure la sisena temporada doblada des de fa una setmana a la FOX.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada