Els gran problemes morals de Vic Mackey | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 22 de març del 2014

Els gran problemes morals de Vic Mackey

The Shield va ser la sèrie sobre la que us vam parlar el dilluns passat al programa. The Shield, la sèrie protagonitzada per Vic Mackey (Michael Chiklis), un dels millors agents del districte de Fargminton, a Los Ángeles. Cap de l'unitat especial de la policía, Mackey és probablement l'agent més eficaç a l'hora de capturar i fer confessar als criminals. Tot això però, és fruit de la seva particular conducta i el seu codi moral, doncs Mackey treballa seguint uns mètodes que no eviten l'extorsió, la tortura o el xantatge.

Creada per Shawn Ryan al 2002, The Shield segueix la història professional d'aquest i altres personatges durant la seva lluita contra el crim. Anirem coneixent a diversos agents i oficials que estaran lluny de ser simples secundaris, ja que una de les millors facetes de la ficció és el eu guió. A més durant diverses temporades la sèrie tingué convidats de luxe, com els actors Forest Whitaker i Glenn Close. Tot un luxe per a una obra que enganxa des de el primer episodi, considerat com un dels millors pilots de la història, a l'igual que el seu episodi final (podrien aprendre molt els guionistes de grans sèries dels guionistes de The Shield).

A tot això, que faria que la sèrie ja fos recomanable i més, cal sumar-hi un muntatge i una fotografia de luxe, adaptant el concepte de càmera en mà per rodar, amb un toc de documental, algunes de les escenes més crues, ferotges i realistes que el gènere policíac ha vist en tota la seva història (només cal observar el seu tràiler per veure-ho).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada