Professor Kolja presenta: L'incident de Kecksburg | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 20 de maig del 2014

Professor Kolja presenta: L'incident de Kecksburg

Tornem una nova setmana amb més misteris del nostre personatge favorit d'Astana, en professor Kolja. En aquest anem fins als EUA, a una població amb el nom de Kecksburg. Allà, el 1965 els veïns d'aquell poble van poder ser testimonis de com un gran objecte, una bola de foc travessava el cel nocturn i acabava caient en un penya-segat prop de la localitat. Agents governamentals, amb l'excusa que es tractava d'un petit avió, el van buscar per la zona de l'impacte, però al no trobar res es van començar a realitzar petites partides de cerca amb l'objectiu de trobar el responsable d'aquell rebombori.


Un d'aquests grups, en el que es trobava el bomber Jim Carry, va descobrir per pura casualitat un estrany objecte a la zona més profunda del penya-segat, un objecte que emetia una intensa llum blava. La policia va acordonar la zona, però abans els habitants de Kecksburg van poder observar amb més detall el misteriós artefacte. Les descripcions que s'han fet de l'objecte diuen que tenia la forma d'un gla, però d'uns tres metres de grandària. No tenia ni ales, ni motor, i només es podien veure mig amagades una espècie d'inscripcions o marques a la superfície del "gla".

Després del descobriment, dos homes que es van identificar com  agents federals van expulsar a la policia i als habitants del poble, que al tornar a casa seva van trobar els carrers plens de militars. A partir d'aquell moment la informació es va detenir, tot i que vàries persones afirmen haver vist com un camió de l'exércit s'emportava l'ovni (ja que encara no havia estat identificat). Un reporter local, John Murphy, havia estat realitzant un exhaustiu treball de camp sobre l'esdeveniment, però pocs dies abans de publicar les seves descobertes dos homes vestits de negre van aparèixer a la porta de casa seva i van mantenir una conversa d'uns 30 minuts a soles amb ell, tal i com relata la seva esposa. Quan l'informació es va publicar estava molt retallada. Murphy no va voler tornar a parlar sobre el tema, i va defugir qualsevol especulació sobre aquest.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada