Setmana "Americana" a la fresca | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 18 de juliol del 2014

Setmana "Americana" a la fresca

Aquest estiu podeu ‘fer l’indie’ a la fresca amb el millor cinema nord-americà actual. Dues cites americanes en una setmana, la setmana Americana a la fresca. La Sala Montjuïc és un dels clàssics imprescindibles de la ciutat. Del 6 de juliol al 8 d’agost, els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 20:30 podeu gaudir d’una selecció de les millors pel·lícules de tots els temps als jardins del Castell de Montjuïc-fossat de Santa Eulàlia, una localització de luxe. El dilluns 21 tindreu l'oportunitat de veure Short Term 12 (Las vidas de Grace), la guanyadora del Premi del Públic Arts i Americana 2014.

Des de la seva estrena al prestigiós SXSW d'Austin, Texas, a on va guanyar els premis del jurat i del públic a la millor pel·lícula de ficció, Short Term 12 no ha parat d’aconseguir premis als festivals per on ha passat. Una setmana abans de la seva estrena comercial en cine, Sala Montjuïc ens porta en exclusiva aquest emotiu drama que ha arribat a tots els tipus de públic gràcies a la seva visió universal i vitalista.

Sense entrades, sense aforament i a la platja, no es pot demanar més. Del 17 de juliol al 24 d’agost Cinema LLiure a la Platja projecta una selecció molt cuidada del millor cinema recent que ha passat pels millors festivals de cinema de Catalunya. En aquesta ocasió l'organització ha optat per plantejar una proposta independent que encaixa perfectament amb la línia marcada per la programació d’Americana: el dijous 24 es projectarà a la platja Seguridad no garantitzada. Què ens espera amb Seguridad no garantitzada? Una divertida comèdia romàntica que utilitza la ciència-ficció com a excusa per desmarcar-se de la resta de pel·lícules del gènere. Una història d’amor que fuig de tots els tòpics, molt de l’estil de Sundance, a on va aconseguir el premi al Millor Guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada