Festigàbal | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 17 d’agost del 2014

Festigàbal

El cartell de l'edició d'enguany del festival que l'Heliogàbal munta per la Festa Major de Gràcia, el Festigàbal on actuaran Pony Bravo, La Banda Municipal del Polo Norte, El Petit de Cal Eril, The Van Pelt, Los Retorvisores i La Orquesta del Caballo Ganador els dies 17, 18 i 19 d'agost a, com sempre, la plaça Rovira.

Repeteixen els sevillans Pony Bravo, ara ja més crescudets i amb una mica més de reconeixement. La Orquesta Del Caballo Ganador seran el grup local, la proposta d'improvisació conduïda que té músics de tota índole i que tot i no ser liderada per ningú, tot sovint hi podem trobar els Za! al capdavant. 

Els americans The Van Pelt són els guiris d'aquesta edició i fa el doblet amb el Sant Feliu Fest. El Petit De Cal Eril omple el buit de grup de casa popularment conegut i consagrat.  La Banda Municipal del Polo Norte és aquella sorpresa de grup conegut àmpliament per tots però que un no encertaria a la quiniela del Festigàbal

I Los Rotrovisores són la fricada d'enguany, aquell petit plaer que tenen els organitzadors per col·locar una cosa peculiar a l'escenari entre tanta línia dura, ells mateixos es defineixen com a “neo ye-yé, freak pop i ibèric soul”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada