El BAM del dissabte | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 20 de setembre del 2014

El BAM del dissabte

El passat dilluns en el capítol 64 de Ville à Dômat el Mariscal Mauro entrevistà els responsables de la programació musical de les festes de la Mercè. D'una banda, en Carles Conesa, director del BAM; i d'una altra, en Jordi Turtós, director de Mercè Música. Avui 20 de setembre el "poble" de Barcelona s'omplirà de música i concerts repartits per diferents zones de la ciutat. Divus Julius Bonasera ens recomena els concerts que no ens podem perdre avui dissabte.

YOUNG FATHERS
Se'ls ha comparat amb Massive Attack per la seva capacitat de conjurar un so propi i multicultural, resultat de les diferents procedències dels seus tres membres. Graham Hastings i Kayus Bankole són nascuts a Edimburg, el segon d'origen nigerià, mentre que Alloysious Massaquoi, nascut a Libèria, hi va arribar als quatre anys. Al seu àlbum de debut, Dead (2014), s'hi senten les arrels africanes dels membres del trio d'MC, que fan forat en el seu captivador hip-hop alternatiu empeltat d'electrònica amb sensibilitat pop. 
Pça dels Àngels 00.45h (MACBA)



KLAXONS
Quatre anys després del seu segon àlbum ‘Surfing the void’ (2010), el trio britànic han tornat amb ‘Love frequency’ (2014), en què reprenen l’interès per omplir la pista de ball del celebrat debut, ‘Myths of the near future’ (2007). Amb col·laboracions a la producció de James Murphy (ex-LCD Soundsystem), Tom Rowlands (The Chemical Brothers), Erol Alkan i Gorgon City, Jamie Reynolds, Simon Taylor-Davies i James Righton –convertits en quartet en directe– mesclen el pop amb sintetitzadors d’accent rave amb què es van donar a conèixer amb el dance dels 90 i l’EDM contemporània. ¿Havíeu guardat les samarretes de colors ‘fluor’ i els collarets lluminosos? Ja els podeu anar rescatant.  
Antiga Fàbrica DAMM 22h 


FILASTINE
Reptem aquells que pensin que la música electrònica és només hedonisme i no és vehicle apte per carregar missatges compromesos i polítics, a escoltar els tracks de Grey Filastine, artista audiovisual nascut a Los Angeles però establert a Barcelona i amb vocació nòmada. Englobat dins el corrent de la bass music més obert a influències globals –de l’Índia als Balcans– i enrolat en la lluita antiglobalització, Filastine combina greus i beats amb precisió quirúrgica, en temes d’atmosferes denses que sovint incorporen veus femenines.  
Pça dels Àngels 23.15h (MACBA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada