Les Entrevistes del Mariscal Mauro: Cooncert | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 2 de setembre del 2014

Les Entrevistes del Mariscal Mauro: Cooncert

Al capítol 45 el nostre expert en les entrevistes Mariscal Mauro, també conegut com a comte de Cambrià, entrevistà al directiu de la plataforma Cooncert, una plataforma dedicada a portar els artistes que més vots han tingut a la seva pàgina web http://www.cooncert.com/. Un dels seus responsables, Jordi Isern, va accedir a la invitació del programa perquè li fessin una entrevista.

Hem arribat a la democratització de la música. Podem aconseguir que gràcies als vots de la gent fets a través de la vostra plataforma Cooncert pugueu portar a l'artista que vulguem. Està limitat. Com funciona Cooncert? Què és Cooncert?

· La resposta tant de bo pogués ser un si, podem portar el que vulguem, però ara mateix les regles del joc són unes altres en les quals nosaltres intentem adaptar-nos-hi. Nosaltres som Cooncert, i ens vem dir: hi ha concerts que no passen per aqui, ja sigui per a temes promocionals o per què la gira no ve; si hi ha un compost d'entrades amb el qual finançar el concert, nosaltres el fem. Amb la segona fase el que vèiem és que la gent ens deia "Els artistes que proposeu està molt bé, però jo en sé de millors" Ens els proposes, obrim un període de votació, i si hi han molts vots parlem amb el seu manager i es fa el concert.

A quins artistes heu portat fins ara?

· De moment hem portat dos artistes i a punt de fer el tercer. El primer el vàrem triar nosaltres, es deia Rachel Serman, folk en aquest sentit i seria la versió femenina del cantant Nathaniel Rateliff i el segon són uns russos que es diuen Motorama i el tercer si es fa també és una noia d'aquí.

Vosaltres feu d'intermediaris entre el públic i l'artista?

· Contactem directament amb ells i ja tenim experiència en això. Som un grup de 4, l'Anna el Pol, el Pau i jo que tots portem uns anys fent música, programant, redactant, etcètera.

De fet sou una petita o gran productora.

· És un tipus de productora que el que fa és en comptes de mirar el que passa escoltar.

Hi ha algun tipus de límit en quant al tipus de música, al tipus de cantant.

· En la nostra línia personal potser sí que això surt, som un servei, estem allà. No és Cooncert, només música folk, som Cooncert, junts no hi han concerts imposibles, estem per oferir el que la gent vol sentir.

Encara que sigui molt recent, per portar un artista de categoria mitjana, quanta gent ha de votar perquè sigui possible?

· De moment als dos que hem fet, que encara no hi havia el període de votacions, i han estat 100 entrades.

Teniu suport d'sponsors?

· Tenim col·laboradors, no sponsors. Tots els mitjans que ens han ajudat els considerem com a col·laboradors.

Doncs bé, moltíssimes gràcies, Jordi Isern i per acabar l'entrevista dir que la democratització ha arribat a la música i esperem tenir-te un altre cop aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada