Ville à Còmic: Els Guardians de la Galàxia | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dilluns, 8 de setembre del 2014

Ville à Còmic: Els Guardians de la Galàxia


Benvolguts/des amants del còmic, aquesta setmana ens hem vist “obligats” a parlar-vos del film que més èxit ha tingut aquest estiu a les nostres taquilles. Estem parlant de la desena pel·lícula de l’univers de Marvel, Guardians de la Galàxia. El seu director, James Gunn, ha dirigit un film d’entreteniment on combina diversos gèneres com el d’aventures, acció, drama, humor i unes pinzellades de romàntic.


Guardians de la galàxia és la història d’un grup de marginats que emprendran conjuntament el camí cap a la super-heroïcitat per tal de donar sentit a la seva existència, però sobretot, per salvar l'existència de la nostra galàxia. Aquesta pel·lícula treta del còmic, manté en molts moments escenes d’acció, cosa que s’agraeix si vols anar-la a veure en 3D. A part, dona la sensació què tot arriba sense cap mena d’esforç, cosa que aporta una bona fluïdesa i agilitat a la narració. Diversos bloggers comenten que hi ha una gran similitud entre els Guardians de la Galàxia i La Guerra de les Galàxies. Ho argumenten d'acord ambls escenaris de l’univers, a les seves batalles espacials, les situacions dels personatges, els ideals entre el bé i el mal...



Inclòs, alguns han volgut comparar-ho amb Indiana Jones. Bàsicament per la mescla de gèneres entre el d’aventura i el de comèdia, utilitzant el típic recurs de Hoolywod, el factor sort. D’aquesta manera, ja s’encarrilen cap a un estil de pel·lícula més per a entretenir i sense aprofundir gaire amb cap tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada