El Sitges Film Festival del dissabte | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 4 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del dissabte

Després de l'estrena ahir divendres d'una nova edició del Festival de Sitges de Cinema Fantàstic, iniciem a Ville à Dômat la nostra particular secció amb el millor del programa d'enguany, per en Bassas. Young Ones, Musarañas, Cub, Under the Skin, The Babadook, Aberdeen... Aquí arriba el millor del millor.

L'imprescindible - Young Ones (Jake Paltrow)

Una premissa de ciència-ficció barrejada amb un paisatge de western: en un futur proper, l’escassetat ha convertit l’aigua en un bé d’allò més preuat. En aquest ambient àrid, Ernest Holm viu amb els seus fills Jerome i Mary, defensant la seva terra dels bandits. Tanmateix, el xicot de Mary té els seus propis plans: fer el que calgui per quedar-se amb la granja dels Holm. Amb Michael Shannon, Kodi Smith-McPhee i Elle Fanning.



Under The Skin (Jonathan Glazer)

Jonathan Glazer no té pressa. Han passat 10 anys des de Birth i ell continua demostrant que li agrada situar-se tan a prop del gènere com de l’experimentació. A Under the Skin, adapta la novel·la de Michel Faber i filma una Scarlett Johansson convertida en alienígena. Tremendament poètica, Under the Skin combina la road movie amb la ciència-ficció, la realitat amb l’estilització.



The Babadook (Jennifer Kent)


Després de la mort del seu marit, Amelia intenta criar sola un fill conflictiu, que té un malson recurrent en què és perseguit per un monstre. L’ambient s’enrareix encara més amb el descobriment d’un estrany llibre titulat “The Babadook”. Amb aquesta esfereïdora obra de terror psicològic, Jennifer Kent ha passat a estar al centre de les converses als festivals de gènere.



Aberdeen (Pang Ho-Cheung)

Ching passa per una crisi vital, agreujada pel fet que el seu marit l’enganya amb una jove. El germà de Ching es pensa que viu amb menys problemes, però la veritat és que està obsessionat amb la bellesa i això és un llast per a la seva dona, una model que comença a envellir. Tots dos mantenen una freda relació amb el seu pare. Humor negre i fantasia esquitxen aquesta fosca radiografia de la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada