Vimart | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 3 d’octubre del 2014

Vimart

La 4a edició del VIMART, la fira anual de vins i caves amb denominació d’origen del Penedès i de Catalunya, tindrà lloc el 2, 3 i 4 d’octubre a diferents espais de Martorell, emmarcada dins la Festa del  Roser. Tres dies d’intensa programació entorn al món del  vi i el cava, que s’endinsa en l’imaginari col·lectiu dels visitants fent un recorregut pels orígens i la cultura, unint tradició i modernitat.

La 4a edició de la Fira VIMART acollirà la participació de diferents cellers i caves de les denominacions d’origen Penedès i Catalunya. Enguany, la mostra homenatja als cellers de més renom de la DOQ del Priorat -que aquest any commemoren el seu 60è aniversari- única denominació d’origen qualificada a Catalunya, un prestigi que premia la seva trajectòria i el seu merescut reconeixement a tot el món.

VIMART ofereix un ampli espai per a visitants, restauradors, sommeliers, agents vinícoles, enòlegs i cellers i compta amb una extensa programació relacionada amb el món del vi i el cava: la coneguda Festa del Most, un dels actes més  rellevants d’aquestes festes que reuneix a més de 500 persones i col·lectius en una impressionant rua, que comença a la Plaça del Vi de Martorell amb la recollida de raïm i fa un recorregut per varis carrers del centre del poble recuperant la tradició més ancestral de l’elaboració del vi; un Maridatge de Poesia i Vi a càrrec del Xavi Zamarra que recuperarà l’obra filosòfica d’en Francesc Pujols i Morgades; i la 2a edició de Vi, Moda i Estilisme, una desfilada que marida moda i estilisme amb vi i que va ser tot un èxit en l’edició de l’any passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada