Els enigmes del professor Kolja: L'enorme explosió dels cels de Sibèria | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimecres, 19 de novembre del 2014

Els enigmes del professor Kolja: L'enorme explosió dels cels de Sibèria

Aquesta setmana en la nostra entrada sobre els enigmes del professor Kolja ens centrem en un tema d'actualitat, ocorregut fa tan sols uns quants dies a la Sibèria de Rússia. Els fets es van produir durant la tarda del dia 14 de Novembre, als cels de Sverdlovsk, concretament a les 17:40 hora local. Alguna cosa immensa va explotar als cels d'aquella regió, quan els foscos cels siberians van començar a tornar-se de color violeta i de cop i volta una enorme deflagració groguenca va inundar el cel. Alguns dels vehicles de la zona van captar el succés amb càmeres.

Immediatament la gent es va començar a preguntar quina hauria pogut ser la causa de tan inusual succés, i a l'endemà dels fets, la mateixa BBC informava que molt probablement s'hauria tractat de l'explosió d'un meteorit al travessar l'atmosfera. Tot i això, hi han diversos especialistes en meteorits que descarten aquesta hipòtesis, com és el cas de Marco Langroek, el president de la Societat Holandesa de Meteorits.

Alguns observadors han senyalat que hi ha una antiga fabrica de productes químics en la zona pròxima a l'incident, i també han sorgit a la llum informes que destaquen una forta presencia de l'exercit rus amb artilleria pesada per aquella regió de Sibèria. Fins i tot hi han hagut veus que afirmen que es tractaria d'algun tipus de prova nuclear. Sigui com sigui, el succés encara no ha pogut ser explicat de forma satisfactòria, i tot això unit a la famosa noticia del descens per primera vegada de científics russos al crater de la fi del món han tornat a posar la zona de Sibèria a les portades de diversos canals de notícies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada