Els enigmes del professor Kolja: Mothman, l'home arna | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 18 de desembre del 2014

Els enigmes del professor Kolja: Mothman, l'home arna

L'home arna o Mothman, és un ésser de forma humana i grans ales que està considerat com un dels misteris més famosos dels Estats Units. Es creu que aquest ésser apareix just abans de desastres naturals o albiraments d'ovnis, i moltes persones han assegurat que la seva aparició es premonitòria d'aquests esdeveniments. Un dels dubtes més gran sobre Mothman és si es tracta d'un home o d'un animal, cosa que encara no s'ha pogut descobrir.

Els primers relats de testimonis que van poder observar aquesta criatura la descriuen com un ésser de forma humana, amb una altura de prop de dos metres, amb el cos recobert d'un pèl de color gris, gran ales i uns ulls encesos.

La criatura ha sigut albirada per una gran quantitat de persones a l'estat de Virgínia, on se l'ha vist per carreteres i zones pobres de les ciutats. Hi ha una gran quantitat de relats de gent que afirma haver vist a aquesta criatura volar al costat dels seus vehicles, emetent un so similar al dels xiscles dels ratolins.


Hi ha gent que a més afirm haver vist a Mothman volar junt a avions militars i prop de la base aèria de Virgínia. Algunes persones diuen haver vist també a persones amb vestit negre investigant l'àrea de les aparicions de Mothman. Això, unit al fet dels possibles albiraments just abans de l'aparició de ovnis a portat a alguns a pensar que Mothman es tractaria d'un ésser extraterrestre conegut per part del govern americà.

L'última aparició coneguda d'aquesta criatura va ocórrer el dia que el pont Silver Bridge de Ohio col·lapsés, l'any 1967.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada