In Situ | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 18 de desembre del 2014

In Situ

Del 18 al 20 de desembre tindrà lloc la 3a edició IN SITU – Mostra de dansa contemporània al Claustre Santa Mònica, de l’Arts Santa Mònica de Barcelona. Amb la nova edició IN SITU amplia dies i propostes per apropar la dansa emergent al públic Barceloní. En aquesta 3a edició IN SITU mostrarà una selecció de 6 peces de creadors independents (emergents) que estan desenvolupant un llenguatge artístic propi, amb la voluntat de donar suport a aquest sector creant una mostra on aquest col·lectiu pugui exhibir el seu treball. 

A més, la mostra compaginarà actuacions i debats, un format pensat per dotar de cert dinamisme la mostra i al mateix temps crear els ambients necessaris per generar un debat entre espectadors i artistes. La tercera edició IN SITU està organitzada a partir de tres eixos principals: 

· 18 de desembre, El cos com a medi, amb les peces de Quim Bigas APPRAISERS i la d’Amaranta Velarde Hacia una estética de la buena voluntad. 

· 19 de desembre, Explorant els límits del gènere escènic, format per la peça de Diana Gadish Lucy Live i la de María García Vera Micrología Segunda: El descenso de Facunda Volupta. 

· Finalment el dissabte 20 de desembre tindrà lloc el tercer i últim eix anomenat Friccions entre el moviment i el llenguatge amb les peces de Laila Tafur Susobra i Joâo Limaamb Morder la lengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada