'Preacher', una joia del còmic que arribarà a AMC | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 28 de desembre del 2014

'Preacher', una joia del còmic que arribarà a AMC


La notícia va fer-se pública el passat febrer, però no ha estat fins aquest desembre que la cadena AMC ha donat veritable llum verda al projecte, encarregant un primer episodi pilot de Preacher (Predicador), la sèrie que adaptarà la magnífica sèrie de còmics de Garth Ennis i Steve Dillon publicada als 90. La sèrie seguirà al mossèn Jesse Custer, un dur predicador de Texas que perd la fe en Déu.

La producció anirà a càrrec de la pròpia cadena i de Sony Pictures Television, amb els directors del film This Is the End (2013), Seth Rogen i Evan Goldberg, com a productors i guionistes del projecte. Així mateix, Sam Catlin, membre de l'equip darrere de Breaking Bad, serà el showrunner de la sèrie.

Així, a Preacher seguirem els passos del mossèn Jesse Custer, un predicador de Texas que perd la fe en Déu perquè segons ell, Déu se n'ha anat al cel i ha abandonat les seves responsabilitats. Custer es veu a si mateix com a l'únic capaç de trobar a Déu i fer-li respondre per la seva negligència. No estarà sol en aquesta aventura, ja que l'acompanyaran la seva anterior parella i fins i tot un vampir, tot i que un que prefereix la cervesa abans que la sang. Mentrestant, una amenaça coneguda com a Sant dels Assassins no els hi posarà gens fàcil aconseguir el seu objectiu.


Seth Rogen i Evan Goldberg, els productors de la ficció, ja han declarat en multituds d'ocasions la seva emoció amb el projecte, i amb la notícia de l'encàrrec de l'episodi pilot per part d'AMC han declarat que: "Preacher ha estat el nostre còmic favorit des que va sortir per primera vegada. Garth Ennis és un dels nostres ídols i és un honor increïble estar treballant en això. Prometem no espatllar-ho". El mateix Ennis s'ha vist encantat amb la notícia, declarant que és un privilegi que una cadena com AMC porti el seu projecte a la petita pantalla, ja que és la cadena de dos de les seves sèries favorites, Mad Men i Breking Bad.

El rodatge del pilot es portarà terme durant el 2015, de cara a una possible estrena de la sèrie al 2016, tot i que des de la cadena no es descarta estrenar Preacher el 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada