Els enigmes del professor Kolja: La veritable núvia cadàver | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 1 de gener del 2015

Els enigmes del professor Kolja: La veritable núvia cadàver

Júlia Buccola Petta era una jove d'ascendència italiana que somiava amb ser mare. Va viure amb il·lusió els nou mesos d'embaràs, desitjant que arribés el dia de tenir el seu fill en braços. Desgraciadament, el di de donar a llum van morir tant ella com el seu fill. Això va succeir el 1921, a Chicago, i la jove de tan sols 29 anys va ser enterrada vestida de núvia amb el seu fill en un cementeri de la zona.

La seva mare, Filomena Buccola, va començar a tenir somnis recurrents en el que la seva filla li demanava que la desenterres. Va començar a tenir la certesa que la seva filla estava viva, i al cap de sis anys, va aconseguir el permís del sacerdot encarregat del cementeri per a desenterrar-la.


Quan van obrir el taüt, i davant la sorpresa i la incredulitat de tots els presents, van trobar un cos sense cap signe de descomposició, descoloració o qualsevol altre senyal físic que portes a pensar que la jove havia mort feia sis anys. Només el vestit de núvia semblava mostrar els efectes del pas del temps. Els testimonis li van fer una fotografia per demostrar aquest increïble fet, tot i que després va ser molt discutida. Al lloc on estava enterrada la jove Júlia i van construir una estàtua d'ella vestida de núvia i amb el ram de roses que portava per les seves núpcies.

Diuen els que ha passat per aquell lloc, que en l'aire s'hi percep un lleu aroma a roses, tot i que aquestes plantes no creixen pels voltants. Igualment, no són pocs els testimonis que diuen haver vist a una jove vestida de núvia passejant pel lloc, perduda i sense un rumb aparent... I sense el seu fill.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada