'Nightcrawler' arriba amb un Jake Gyllenhaal immens | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dilluns, 2 de febrer del 2015

'Nightcrawler' arriba amb un Jake Gyllenhaal immens

Per fi s'ha estrenat als nostres cinemes Nightcrawler, l'òpera prima de Dan Gilroy protagonitzada per Jake Gyllenhaal. Com ja us vam comentar fa mesos, quan va sortir a la llum el primer tràiler del film, Nightcrawler ens presenta al personatge de Lou Bloom, que després de ser testimoni d'un accident, descobreix el món del periodisme criminalista de la ciutat de L.A. A partir d'aquest moment, veurem a Bloom endinsar-se en un perillós i complex món que l'acabarà atrapant fins a extrem inimaginables.

Protagonitzada per Rene Russo (l'esposa del director), Riz Ahmed, Bill Paxton i sobretot, per un espectacular Jake Gyllenhaal, Nightcrawler és una de les millors òperes primes dels últims anys al cinema nord-americà, i és que estem parlant d'un dels millors films de l'any passat. Nominat a millor guió original, del propi Gilroy, el film s'ha quedat a les portes d'aconseguir la nominació a millor actor per Gyllenhaal, que sí que ha aconseguit aquest reconeixement per part del Globus d'Or, els Satellite, els Spirit i els BAFTA, entre d'altres.

Amb un aire als films més foscos i asfixiants de directors com David Lynch o David Fincher, Gilroy ha aconseguit fer-se un nom entre els més destacats del 2014, i és presenta com un director a seguir d'aprop. De moment podem delectar-nos amb Nightcrawler, però esperem sincerament que això només sigui l'inici d'una gran carrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada