Miniput, el festival de la televisió de qualitat | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 30 de novembre del 2013

Miniput, el festival de la televisió de qualitat

Avui té lloc al CCCB de Barcelona, en una única jornada de 10 a 22h  la 19ª edició del Miniput, l'única mostra de televisió de qualitat de l'estat. El MINIPUT posa a l’abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure en l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d’altra banda, un tast dels programes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d’aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió. 

A causa del creixement del públic assistent, enguany el Miniput es trasllada al nou Teatre del CCCB, però manté la jornada maratoniana (de 10.00 a 22.00 hores) de l’any passat, amb un petit descans de mitja hora al migdia. Aquest format intensiu permet que tots els professionals i interessats procedents d’arreu de Catalunya puguin assistir a la trobada i intercanviar experiències amb professionals d’arreu.
Barcelona serà, de nou, l’únic escenari del nostre país on es presenten programes i es faciliten debats i trobades entre professionals i estudiosos de la televisió pública de qualitat d’arreu del món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada