Mediterràniament | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 23 de setembre del 2014

Mediterràniament

La música de les Festes de la Mercè incorporarà per primera vegada l'escenari Mediterràniament a la platja del Bogatell. Davant del mar, avui dimarts a partir de les 21h, tocaran els grups Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú, dins el marc del Mercè Música. 

TXARANGO 
Van néixer a Barcelona el 2010, tot i que els seus components procedeixen de diverses comarques catalanes. El reggae és al centre de la seva proposta, tot i que la fusió és un element imprescindible en la seva música, que inclou sonoritats llatines, pop, rock o de dub. El món del circ i el clown són una constant en les lletres d´una banda que aquest any ha tret un nou disc que es titula Som riu. 


MANEL 
La banda més popular de l´indie català inaugura un nou escenari de la Mercè. Amb el so del Mediterrani de fons, veurem els barcelonins interpretar els temes del seu últim disc, Atletes, baixin de l´escenari, aparegut el 2013 i que els ha portat de gira per Suïsssa, Anglaterra, Alemanya i els EUA, a més d´un bon nombre de localitats catalanes on, invariablemente, s´han convertit en els reis de la festa. I a Barcelona, ja ho veureu, també.


LA TROBA KUNG-FÚ 
La banda de la Garriga va partir de la rumba per crear un so mestís, propi i personal on caben des del rock fins a la cúmbia, d´aquí que sovint parlin de la «rúmbia». El seu últim disc, aparegut el 2013, és Santalegria, les cançons del qual segur que sonen aquesta nit. Les seves actuacions són sempre una festa, així que aneu-hi descansats, perquè us faran ballar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada