El BAM del dimarts | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 23 de setembre del 2014

El BAM del dimarts

El passat dilluns en el capítol 64 de Ville à Dômat el Mariscal Mauro entrevistà els responsables de la programació musical de les festes de la Mercè. D'una banda, en Carles Conesa, director del BAM; i d'una altra, en Jordi Turtós, director de Mercè Música. Avui 23 de setembre el "poble" de Barcelona s'omplirà de música i concerts repartits per diferents zones de la ciutat. Divus Julius Bonasera ens recomena els concerts que no ens podem perdre avui dimarts.

MARIAN THE BELIEVER 
El 2011 Mariam Wallentin va fascinar el públic de La [2] de l'Apolo com a meitat del duo escandinau Wildbirds and Peacedrums –amb tres àlbums i dos EP de pop experimental a l’esquena–, desfermant la seva veu poderosa i sense límits a la percussió de la bateria. Però la cantautora sueca es va veure atreta pel culte a la guitarra i n'ha sortit reconvertida en Mariam The Believer. El seu debut en solitari, Blood donation, en l'estela de la intensitat del duo que comparteix amb el seu marit, es va publicar a la tardor passada.  
Pça Joan Coromines: 21.30h (MACBA) 



NONONO 
Són els responsables de Pumpin blood, el xiulet més famós del pop suec –amb permís del destronat Young folks de Peter, Bjorn & John– gràcies a l'aparició de la infecciosa cançó en anuncis televisius abans de publicar cap àlbum. El trio suec, format per la cantant Stina Wappling i el duo de productors Astma & Rocwell, van publicar aquest any el seu disc de debut, We are only what we feel, sota aquests bons auspicis i amb el suport d'una multinacional com Warner Bros. Amb el seu pop melòdic sustentat en percussions potents aspiren a crear himnes. Pça dels Àngels: 1.00AM (MACBA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada