NIU DE PARDALS: Ismael Clark | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 12 de novembre del 2013

NIU DE PARDALS: Ismael Clark

Estrenem aquesta nova secció, dedicada als grups i artistes musicals novells, amb el nou projecte de l'Ismael Inarejos (un santboià conegut ja per alguns, pels seus anteriors grups Gare i Mel). En un gest irrefrenablement romàntic, adopta el cognom de la seva estimada i es transforma en l'Ismael Clark, mudant la pell en forma de cantautor folk, però amb pincellades pop-rock i soul, aportant temes molt més intimistes i poètics.

Amb el meravellós ep "Let Me Introduce You To Ismael Clark" sota els braços, l'Ismael es planta a Portsmouth (Anglaterra) i guanya el concurs "All About The Song", amb el qual aconsegueix una merescudíssima aparició al famós programa de ràdio, de la BBC, d'en Phill Jackson. No hem pogut evitar deixar-nos vèncer per les seves cançons, tal com ens va passar amb en David Gray, en Ron Sexsmith i en Ray Lamontagne; que des de la primera escolta ja vàrem saber que ens acompanyarien per la resta de les nostres vides.

Podeu baixar-vos els temes d'aquest primer ep a ismaelclark.bandcamp.com i seguir-lo a través de la seva pàgina del facebook a facebook.com/IsmaelClarkMusica. Permeteu-me presentar-vos a l'Ismael Clark, amb aquest brillant tema anomenat "And God Rained The Quail".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada