L'Americana Film Festival aterra avui a Barcelona | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 13 de febrer del 2014

L'Americana Film Festival aterra avui a Barcelona

Un dels festivals de cinema amb més projecció independent arriba avui a Barcelona. Es tracta de l'Americana Film Festival, un festival de cine independent nord-americà amb preus força econòmics i que no pots deixar passar. Tindrà lloc als Cinemes Girona del 13 al 16 de febrer dedicat a exhibir pel·lícules ja vistes a altres certàmens com el Sundance, Austin o Tribeca. L'Americana neix a partir d'un somni d'un grup d'amics, que gràcies al concurs Movistar Arsty van poder veure realitzat en aquest festival amb tot el suport al cinema independent.
 
L'Americana ens porta pel·lícules que des de Ville à Dômat et recomanem sense cap dubte. Una pel·lícula que no et pots perdre és l'encarregada de la cloenda d'aquest festival Ain't Them Bodies Saints, un drama quasi noir que explica amb lentitud y narrativa difusa una història de crim i amor als anys 70 que resulta bastant estimulant, tot aprofitant els semideserts paisatges de Texas per donar-li un toc de cine negre. Una altra pel·lícula que des d'aquí recomanem, és sens dubte Upstream Color, la segona pel·lícula de Shane Carruth que no deixarà indiferent a ningú. Carruth ens submergeix en un oceà de sensacions i abstracció que va molt més enllà del que ens té acostumats, deixant-nos així amb algunes de les imatges més belles i fascinants de l'any. A part d'aquestes dues pel·lícules, també es podran veure títols com Short Term 12, The Kings of Summer o American Promise.

A més a més, aquesta setmana La Casa del Cine posa a la vostra disposició dues activitats: un taller de crítica (El crítico de cine al desnudo: crónica de festival) y un seminari sobre el cinema independent americà (Funambulistas Americanos).

Tota la programació de l'americana a: http://americanafilmfest.com/es/#Parrilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada