Future Islands, FKA Twigs i Girl Band al Primavera Sound | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 23 de març del 2014

Future Islands, FKA Twigs i Girl Band al Primavera Sound

La primavera fa acte de presència amb la incorporació de tres nous noms a la programació principal al Parc del Fòrum: els americans Future Islandsi els dublinesos Girl Band, que actuaran el dijous 29 de maig, i la britànica FKA Twigs, que ho farà el divendres 30.

L'ascensió de Future Islands és imparable. Després del seu pas pels segells Upset The Rythm i Thrill Jockey, la banda va signar a principis d'aquest any amb l'influent label britànic 4AD, que publicarà en breu el seu quart àlbum. Un disc oportunament titulat Singles on plasmen el costat més pop del seu so, ple de recognoscibles tornades i de sintetitzadors marca de la casa.



Girl Band procedeixen de Dublin i amb només un parell d'EPs i l'eficaç single “Lawman” s'han convertit en un dels grups del moment. Mentre preparen el seu àlbum de debut els seus concerts pengen el cartell de sold out allà on van gràcies al seu so que beu del minimalisme i la repetició del krautrock i l'electrònica, però que també mostra unes poderoses guitarres i un cantant amb un ampli registre.



FKA Twigs és una jove productora i ballarina anglesa que va autoeditar els seus primers temes realitzant vídeos de tots ells i penjant-los a Youtube, cosa que va cridar l'atenció del segell Young Turks que li va publicar el seu següent pas discogràfic l'any 2013. El seu eteri R&B ha estat destacat en publicacions com The Guardian i Pitchfork.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada