Najwa i Fangoria de concert | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 15 de març del 2014

Najwa i Fangoria de concert

Najwa presenta aquesta nit a la sala Razzmatazz el seu nou disc Rat Race, un total reset dins de la seva carrera. Najwa, Matias Eisen i Didi Gutman -membre de Brazilian Girls- han creat deu peces d'electrònica 100% destinades a la pista de ball totes elles en anglès. Rat Race ha estat produït per Didi Gutman, mesclat a Nova York per HJéctor Castillo i masteritzat per Matt Shane.


A finals de novembre Fangoria tancava la seva gira de concerts de l’àlbum Cuatricromía i uns dies més tard sortia a la venda una nova edició d’aquest últim treball (disc d’or amb més de 20.000 còpies venudes) amb 4 temes nous, dos remixes de Desfachatez i una nova versió de Dramas y comedias, tot sota el nou nom de Policromía. 
Després d’uns mesos lluny dels escenaris, aquest març reapareixen a Barcelona per presentar la gira Música, gogós y Policromía en una cita doble els dies 14 i 15 de març. Una espera que als fans d’Alaska i Nacho Canut se’ls haurà fet llarga, però que de ben segur haurà valgut la pena per gaudir d’aquest nou espectacle que Fangoria ens tenen preparat.
Obriran la vetllada The Montecristos, el nou projecte de Neal X (guitarrista dels mítics Sigue Sigue Sputnik i productor del duo).   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada