Vikings, el History Channel torna a primera plana | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 1 de març del 2014

Vikings, el History Channel torna a primera plana

Vikings va ser una de les sorpreses més agradables de l'any passat, presentant una època i un context poc tractats a la televisió, com són les diverses expedicions normandes del segle IX aC, de forma espectacular, molt a l'estil de Game of Trones, però que ven aviat va saber marcar el seu camí, diferenciant-se de les altres ficcions emeses actualment. Coproduïda entre Irlanda i Canadà, la sèrie s'emet pel History Channel, suposant una de les primeres aproximacions entre el canal  i el món de les sèries, després de l'èxit que els hi va proporcionar la mini-sèrie de Hatfields & McCoys, el 2012.

Vikings és creació de Michael Hirst, que també va ser la ment pensant darrere de projectes com Camelot i The Tudors, tots tres projectes amb participació irlandesa. En la sèrie, seguirem els passos del llegendari Ragnar Lothbrok, un dels grans herois de la tradició nòrdica, des de la seva vida com a guerrer al servei d'un comte, fins al seu ascens cap a llocs de més poder. A més, serem testimonis dels primers saquejos de pobles de la costa britànica per part dels víkings.


La sèrie, a més, com a conseqüència de ser emesa pel canal History, manté en tot moment uns mínims de realisme que ajuden a atorgar a la ficció un esperit diferent del de les altres produccions d'índole similar, com pot ser la mateixa Camelot de Hirst. Protagonitzada per Travis Fimmel  en el paper de Lothbrok, Clive Standen com al seu germà i Gabriel Byrne com a comte del clan del protagonista, la sèrie s'aprofita de l'especial interes que desperta la relació entre tots dos germans i el poder, per anar poc a poc aprofundint en ella, fins a un final de temporada que promet sorpreses molt impactants per aquest nova temporada, tal i com es pot veure al tràiler que es va publicar ja fa uns mesos, i que us aconsellem no veure si encara no heu acabat la primera ronda d'episodis. De moment, les crítiques fan esperar un producte encara de millor qualitat que la seva primera temporada, veurem com es va desenvolupant tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada