20 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 4 d’abril del 2014

20 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya celebra 20 anys!! Són 20 edicions de la Mostra amb molt cinema, molta feina, moltes visites, moltes trobades, molts amics, moltes bones pel·lícules i molts records. L’edició d’enguany tindrà lloc a Lleida, del 4 a l’11 d’abril de 2014, i amb el teu Carnet Jove podràs comprar la teva entrada amb 1€ de descompte en les projeccions de la Secció Oficial a Competició que es duen a terme a CaixaForum Lleida (Preu normal, 3€ / Preu Carnet Jove, 2€).

La mostra oferirà les Seccions Oficials de Llargmetratges i Curtmetratges, i es recupera la Secció Oficial de Documentals. També tindran lloc les habituals Sessions Especials, els Matinals infantils, el Festival iberoamericà de publicitat “El Sol”, i una exposició a càrrec del cineasta Carlos Saura, que comptarà amb 40 fotografies realitzades i posteriorment pintades per ell i que ell mateix anomena "Fotosaurios". A més també hi haurà activitats paral·leles. Durant la inauguració del certamen, el divendres 4 d'abril, es concediran els Premis d’Honor de la Mostra, els Premis Jordi Dauder a la creativitat en el cinema català i el Premi Ángel Fernández Santos. 

I per últim, l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus de Cappont de la Universitat de Lleida acollirà la projecció dels documentals de la Mostra. Del 7 al 10 d'abril, s'han programat vuit documentals en doble sessió (a les 5 i les 7 de la tarda). El programa inclou: Leonora Carrington. El juego surrealista, de Javier Martín-Domínguez (Espanya 2012); El alcalde, d'Emiliano Altuna, Carlos F. Rossini i Diego Osorno (Mèxic, 2013); La eterna noche de las doce lunas, de Priscila Padilla (Colòmbia, 2013); Refugiados en su tierra (Argentina), de Fernando Molina i Nicolás Bietti (Argentina, 2013); El gran simulador, de Néstor Frenkel (Argentina, 2013); Cidade de Deus: 10 anos depois, de Cavi Borges i Luciano Vidigal (Brasil, 2013) i Mika, mi guerra de España, de Fito Pochat i Javier Olivera (Argentina, Espanya, Veneçuela, 2013).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada