El dia minimúsica | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 6 d’abril del 2014

El dia minimúsica


El proper 6 d'abril Fabra i Coats s'omplirà de música, tallers i creativitat en la segona edició del festival familia El Dia Minimúsica organitzat per minimúsica i Primavera Sound. Guille Milkyway DJ, Delafé DJ, Za!, Joan Colomo, Miqui Puig, The Free Fall Band i Papa Topo s'uneixen als ja confirmats Templeton que interpretaran la banda sonora de la popular sèrie d'animació "Hora de Aventuras" i la Sant Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro i The Pinker Tons amb el seu espectacle "Rolf & Flor". En l'apartat musical també tindrà cabuda el talent d'algunes formacions que destaquen per la seva joventut a l'espai Teenage Kicks. Aquest primer any podrem disfrutar de les actuacions de Mourn, Punk Tomàket i Camil.

A més dels concerts repartits en dos escenaris, "El Dia Minimúsica" estarà ple d'activitats per gaudir en família, com ioga, tallers plàstics, educatius i de creativitat. Victòria i l'escola Swing Maniacs desenvoluparan un taller de ball swing tant per a minis com per a grans; mentrestant, Neostrín convidarà els més petits a inventar el seu propi poll amb els tampons de formes geomètriques creats pel col·lectiu d'artistes Pin Tam Pon.

Aquestes activitats es desenvoluparan en un espai adaptat a la comoditat i les necessitats de les famílies, amb zona de restauració, babycare i jocs. Les entrades estan ja a la venda al preu de 12 €, amb la posibilitat d'obtenir un abonament familiar que dóna accés a 2 adults i 2 menors de 18 anys al preu de 40 €. Els nens de 0 a 3 anys tenen accés gratuït. Els menors han d'anar acompanyats dels seus pares o tutors legals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada