Niu de Pardals: Binidu | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 13 d’abril del 2014

Niu de Pardals: Binidu

Binidu (França)

Membres d’un mateix segell discogràfic, Kythibong, els membres d'aquesta banda es van unir per dur a terme un nou projecte diferent de tot el que havien fet fins al moment. Ja fa un any van gravar el seu primer disc i aquest passat dimarts van estar aquí a Barcelona per presentar-lo juntament amb Betunizzer.


El grup el formen tres nois: Vincent Dupas, que ja haviem pogut escoltar en bandes com My name is nobody i Fordamage; Jêrome Vassereau's, component de Pneu i Frankie goes to Pointe-à-Pitre i finalment, Jean-Baptiste Geoffroy's, membre també de Pneu i de Papaye.

Tot un luxe tenir bandes així més o menys aprop i veure com sempre estan en evolució constant, gràcies a ells ens fan pensar i tornar a tenir ganes de volar... Ja fa anys que es mouen per altres àmbits no tan comercials i han visitat moltes vegades Barcelona amb els seus altres projectes no tant aptes per a les masses.

Provenen de súper bandes enèrgiques, de les més ràpides i contundents que he vist mai, i en aquest projecte han agafat altres camins per expressar-se, com podreu comprovar. Tenen moltes atmosferes agradables i porten un ritme bastant moderat, les guitarres pausades i melodies, repetitives i a la vegada molt alegres.

Recomanacions i més recomanacions, doneu-li al link de la banda situat més amunt per a saber-ne més.


Binidu. (SNAFU Live Reports) from GREY SEA Films on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada