Welcome to Twimpalm | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 5 d’abril del 2014

Welcome to Twimpalm

La Iaia, Hidrogenesse, El Teatre Magnètic, Cuchillo, Joana Serrat i Hans Laguna al cartell de Twinpalm, la versió de petit format del festival Palmfest, que celebrarà la seva tercera edició el proper dissabte 5 d’abril a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona).
 
La Iaia, la banda natural de Vic formada per Ernest Crusats, Jordi Casadesús i Jordi Torrents que arriben a Twinpalm amb el seu nou i aclamat treball ‘On és la màgia?’ sota el braç, els inclassificables Hidrogenesse, fidels a la seva autoproclamada trajectòria com a duet d’art-rock electrònic, que aterren a Twinpalm després d’una exitosa gira per Mèxic, i el també duet El Teatre Magnètic, representant de l’escena musical tarragonina, que presentarà a Twinpalm el seu primer disc, de nom homònim. Twinpalm comptarà a més amb una versió nocturna al ritme d’una selecció de djs i activitats culturals paral·leles.

Aquestes actuacions, i d’altres per anunciar en breu, tindran lloc durant la tarda-nit del dissabte 5 d’abril a l’Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, d’unes 350 places, que converteixen la cita en un esdeveniment amb aforament limitadíssim, les entrades del qual es poden adquirir a preu reduït per només 14€.

La tercera edició del Twinpalm serveix per escalfar motors de cara a la celebració de la nova edició del Palmfest, que es farà del 24 al 26 de juliol al Club Nàutic d'aquesta localitat del Baix Camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada