El Cruïlla del dissabte | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 12 de juliol del 2014

El Cruïlla del dissabte

Arribem al dissabte al Cruïlla amb les actuacions de Mclemore & Ryan Lewis, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Imelda May, Joan Dausà, John Butler Trio, Berri Txarrak, Flamingo Tours, Izah, Za!, Maria Rodés i Betunizer. Divus Julius Bonasera us recomena els concerts que no us podeu perdre.

JACK JOHNSON
Com si fos una ona amable, la música de Jack Johnson ens condueix suaument a una platja assolellada. La referència a l'oceà quan parlem d'aquest cantant i guitarrista, nascut a la hawaiana costa d'Oahu l'any 1975, ja que la seva primera passió va ser el surf. No podia ser d'una altra manera, tractant-se del fill del cèlebre surfista Jeff Johnson.
Un accident el va apartar de la competició esportiva, però això li va permetre centrar-se en el seu desenvolupament com artista, introduint-se en el món del cinema (ha aparegut com a actor en algunes pel·lícules, i també ha dirigit dos documentals) i, sobretot, iniciant una carrera com a músic. El seu primer disc, “Brushfire Fairytales” (Everloving, 2001) descobria a un compositor sensible, que apostava per la senzillesa i per un so immediat, que va anar polint fins a arribar a “In Between Dreams” (Brushfire, 2005), àlbum que el va consagrar com a estrella mundial.
Conegut pel seu compromís actiu amb causes socials i ecologistes, Jack Johnson torna al Cruïlla (on va oferir un memorable i emocionant concert l'any 2011) per presentar-nos el seu darrer treball, “From Here to Now to You” (Brushfire, 2013), i encisar-nos amb una veu que s'ha acabat convertint en la banda sonora dels nostres millors estius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada