Més Segona Guerra Mundial no bèl·lica pels amants del cinema | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 10 d’agost del 2014

Més Segona Guerra Mundial no bèl·lica pels amants del cinema

L'estiu acostuma a ser una bona estació per a aquells que els hi encanta descobrir futurs films amb tràilers impressionants, ja que sol ser l'època de l'any en que les distribuïdores comencen a presentar al públic les seves apostes més grans per a finals de temporada. És el cas de, per exemple, Nightcrawler, film del que ja vam parlar fa una setmana, i també de la pel·lícula que ens ocupa en aquesta, The Imitation Game, la nova obra del noruec Morten Tyldum, director de la molt recomanable Headhunters (2011).


La pel·lícula ens retornarà al conflicte de la Segona Guerra Mundial, però en aquest cas no des de la perspectiva bèl·lica de la guerra sinó que se centrarà en l'activitat que els serveis d'intel·ligència van desenvolupar durant el conflicte per poder ser conscients dels moviments dels enemics, i especialment ens narrarà part de la vida del matemàtic britànic Alan Turing, conegut per ser el responsable de desxifrar els codis secrets dels nazis de la màquina Enigma. Tot i això, Turing, en lloc de ser aclamat com un heroi va ser processat acusat de ser homosexual.

Per al film, produït per The Weinstein Company (pel que és fàcil suposar que aquest tindrà una forta presencia a les pròximes edicions dels principals premis cinematogràfics), Tyldum comptarà amb els actors Benedict Cumberbatch (l'extraordinari Sherlock Holmes de la mini-sèrie de la BBC) i Keira Knightley (Pirates del Carib, Anna Karenina...) en els papers principals, acompanyats això si per secundaris com Charles Dance (Joc de Trons) o el magnífic Mark Strong (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) entre d'altres. A més, de la banda sonora se n'encarregarà Clint Mansell (Requiem per un somni) i la fotografia correrà a càrrec d'Óscar Faura, el col·laborador de Juan Antonio Bayona a films com Lo ImposibleEl Orfanato.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada