Piknic Electronik #12: Morgan Hammer | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 24 d’agost del 2014

Piknic Electronik #12: Morgan Hammer

Encarem la segona meitat d'agost amb les energies intactes i il·lusionats amb una nova vetllada. Un diumenge més amb molt de sol, bon ambient i milers de persones disposades a passar-ho bé. Molt talent al nostre line up setmanal i moltes activitats perquè el dia sigui una delícia. Entre aquestes destacar tot el que tenim preparat per Petit Piknic, més enllà del nostre fabulós cartell d'artistes. Així gaudirem amb un nou taller gastronòmic perquè els petits es diverteixin i s'alimentin amb les seves pròpies creacions. Aquesta setmana amb iogurts de fruites. Després podrem baixar el menjar amb la sessió de Dj Supernails; les classes de hip hop de Nil Fruits; aguditzar l'oïda amb les classes de Baby Bongo; i posar-nos artístics amb el taller de bombolles de sabó. ¡Avorrir-se és impossible!

Així mateix, com dèiem, el talent serà el protagonista a la nostra pista de ball. Amb grans noms locals i internacionals. El gran reclam serà la sessió de Agoria. El veterà dj francès vindrà a Piknic Electronik Barcelona, per fi, després de no haver-ho pogut fer en edicions anteriors. Els seus nombrosos fans estan d'enhorabona. Però la qualitat no s'acaba aquí. De la mà d'Envolvent podrem gaudir d'herois locals com Wooky i Undo, dos dels noms més puixants de l'escena local. També amb la bellesa i saber fer de la gala Morgan Hammer, pur glamour. D'altra banda, dos directes molt especials. En primer lloc amb el canadenc Fairmont, que sorprendrà a propis i estranys amb les seves especials efectes vocals. I, en segon lloc, veurem a Ricardo Tobar, el productor xilè que va enlluernar al mateix James Holden.

En resum, una proposta plena de diversió i talent. Un pla idíl·lic un diumenge més que et costarà molt poc. Amb entrades a partir de 10 € en Resident Advisor i les ofertes familiars especials a PetitBCN. No et quedis sense viure l'experiència Piknic Electronik Barcelona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada