El BAM del diumenge | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 21 de setembre del 2014

El BAM del diumenge

El passat dilluns en el capítol 64 de Ville à Dômat el Mariscal Mauro entrevistà els responsables de la programació musical de les festes de la Mercè. D'una banda, en Carles Conesa, director del BAM; i d'una altra, en Jordi Turtós, director de Mercè Música. Avui 21 de setembre el "poble" de Barcelona s'omplirà de música i concerts repartits per diferents zones de la ciutat. Divus Julius Bonasera ens recomena els concerts que no ens podem perdre avui diumenge.

LANTERNS ON THE LAKE
La proposta del quartet britànic mescla un delicat pop simfònic guarnit amb exquisides cordes amb l’esperit del folk britànic, les atmosferes del rock instrumental més paisatgístic i detalls electrònics. Al final del 2013 van publicar el seu segon àlbum, Until the colours run, en què el seu so esdevé més dinàmic, lluminós i emocional, i en què les lletres de la cantant Hazel Wilde esdevenen més polítiques com a resultat de dificultats personals i, malauradament, en sintonia amb l’esperit del temps, econòmiques. Pça dels Àngels 21.15h (MACBA) 




SEWARD
El quartet experimental de Barcelona és difícil d’etiquetar. Fan referència a l’esperit de la música del principi del segle xx, quan el primer jazz escrivia les seves pròpies regles. Durant quatre anys de trajectòria els Seward han fet el mateix: la seva proposta, hereva del rock i bastida sobre veu, guitarres, baix i percussions, vol ser lliure de constriccions. Els seus directes són una experiència intensa, com podrem comprovar al BAM, on defensaran Home was a chapter twenty six, una col·lecció de cançons que tampoc segueix les normes del mercat discogràfic, i que s’ha anat publicant per entregues en diferents formats i plataformes. Pça dels Àngels: 22.45h (MACBA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada