Els enigmes del professor Kolja: Els accidents a la Carretera dels Ossos a Sibèria | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 15 de gener del 2015

Els enigmes del professor Kolja: Els accidents a la Carretera dels Ossos a Sibèria

Es diu que per cada metre de construcció d'aquesta carretera es va segar una vida. Es diu que amb les temperatures existents a la zona, una persona, perduda en aquells paratges, amb prou feines resistiria 8 hores sense congelar-se. Diu la història que centenars o milers de persones van ser obligades a realitzar treballs forçats per construir aquella carretera trans-siberiana, la coneguda com "Carretera dels Ossos", aquella on els que es van oposar a Stalin ho van pagar amb la vida, segons es diu, essent enterrats sota el seu asfalt.


Explica la llegenda que les ànimes de molts d'ells vaguen per allà. Durant un tram de gairebé 30 kilòmetres d'aquella via la quantitat d'accidents ocorreguts és altíssima. Quan els conductors afectats (els supervivents), han sigut preguntats per les causes que els portaren a aquella situació, ningun fins ara ha pogut recordar el motiu. Com a conseqüència, els amants de les llegendes, dels misteris, s'han llençat a proclamar les seves teories fantasmals més extraordinàries, tot i que una de les més conegudes és aquella que diu que la causa de tots els accidents és un estrany gas que sorgeix de sota la mateixa carretera, on suposadament es troben molts dels seus constructors...

El cert, però, és que en aquesta carretera, tan representativa de la barbàrie humana i del genocidi, conflueixen tots els ingredients necessaris per arribar a pensar en fets més enllà dels límits naturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada