Niu de Pardals: 90 day men | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 14 de setembre del 2014

Niu de Pardals: 90 day men

90 day men és una banda de Rock originària de St. Louise Missouri, USA, el 1995. Desprès ja es traslladà a Chicago per motius logístics. Van començar com un trio amb Brian Case, Robert Lowe, i Cayce Key. Tot el que han enregistrat són peces que a molta gent ens han obert portes a una altra forma de compondre i voler fer les coses.

Aquesta gran banda, al principi feien música molt més agressiva, un post-hardcore intel·ligent, estrany i agradable a la vegada (sobretot per les línies de guitarra i baix fora de si que creen aquestes atmosferes úniques i difícils d’explicar).


La seva evolució cada cop va anar sent menys contundent però molt més detallista sobretot gràcies al teclista Andy Lansangan, que va entrar uns anys després. Aquest va suavitzar molt les composicions de 90 day men i va crear ambients molt mes propers als seixanta que a cap altra dècada però també van seguir tenint la seva gràcia i originalitat, llàstima que actualment ja no els tenim en actiu.

La gran part de les seves gravacions han estat fetes a Southern records:


En resum músics i compositors súper creatius, súper actius i sobrepassant sempre el límit dels orgasmes sonors més ben parits i així aportant discos un rere l’altre molt més que interessants.

Chicago, una meca difícil d’oblidar per la gent que ens agrada el rock i així ens ho van demostrar 90 day men als noranta, petit exemple d’una de les moltes bandes que van sorgir i segueixen sorgint d’aquesta ciutat i de les seves proximitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada