The Strain ja ha confirmat per una segona temporada | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 6 de setembre del 2014

The Strain ja ha confirmat per una segona temporada

The Strain, la sèrie del canal FX estrenada el passat 31 de Juliol ja ha renovat per a una segona temporada, que veurà la llum el pròxim any. Tot i que el canal no ha fet pública la renovació, aquesta ja ha sigut anunciada pel portal Global News, que també detalla que la producció de la nova temporada començarà a Toronto a mitjans del pròxim mes de Novembre. Constarà, a més, de 13 episodis.

La renovació de The Strain no ha sigut cap sorpresa després que el seu primer episodi hagi sigut el de major audiència total de la història de la cadena. Basada en la primera novel·la de la "Trilogia de la Obscuritat" de Guillermo del Toro i Chuck Hogan, la sèrie està repleta d'elements propis del gènere vampiresc i de les sèries de catàstrofes i investigació.

Protagonitzada per Corey Stoll (House of Cards), David Bradley (Joc de Trons, Harry Potter), Mia Maestro (Alias), Sean Astin (El Senyor dels Anells) i Richard Sammel (Unglorious Bastards), la trama de The Strain comença al aterrar un Boeing 777 a l'aeroport de Nova York JFK, amb tota la seva tripulació aparentment morta a causa d'un virus. Tot i això, aviat es descobrirà que darrere aquest virus es troba la figura d'un vampir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada