Piknic Electronik #15: John Talabot juga a casa | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 7 de setembre del 2014

Piknic Electronik #15: John Talabot juga a casa

Des de Piknic Electronik Barcelona tots els diumenges són especials. L'afecte i l'il·lusió que posem a cada un d'ells fa que els esperem tots amb les mateixes ganes. Així mateix, l'esdeveniment d'aquest diumenge ve marcat en el calendari amb una X ben vermella i estrident. Perquè un dels grans noms de l'electrònica local, que tant estimulem, arriba a Montjuïc en una de les sessions més esperades de l'any. Aquest no és altre que el català John Talabot.

El creador de 'ƒin', un dels millors discos d'electrònica dels últims temps, capitanejarà una jornada dedicada al segell Hivern Discs. Talabot arriba a Barcelona després de girar els seus plats arreu del planeta guanyant reconeixement i respecte allà per on va. Però com dèiem no vindrà sol. La seva terna d'escuders tindrà a Dani R. Baughman, mà dreta de Talabot en l'artístic dins del segell electrònic. El seu encert amb el house i l'italo-disc s'adaptaran perfectament al nostre escenari. També comptarem amb Man Power. Un artista que no ha mostrat la seva identitat mai i que desprèn una aura de misteri com pocs. Amb tot, la vetllada tindrà una actuació molt especial amb el B2B entre Mistakes Are Ok i Marc Piñol. Una batalla a base de samplers entre dos pesos pesants de l'electrònica autòctona. I, finalment, gaudirem del luxe de veure Kresy. L'artista asturià és una de les perles recents d'Hivern Discs després del seu notable últim EP 'Ode to New York'.

Un cartell amb molts quirats i cuinat a casa. Un planter perfecte per a un altre Piknic Electronik històric. Que a més d'aquest torrent electrònic tindrà la seva dosi setmanal de Petit Piknic. Amb les activitats tradicionals de cuina, inflables i jocs diversos; i amb altres com els tallers de hip hop i ioga o les actuacions de Willy i Maxi Conca. Et recordem que puguis comprar les teves entrades en Resident Advisor o aprofitar la passi familiar de Petit BCN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada