El Sitges Film Festival del dilluns | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dilluns, 6 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del dilluns

Altra dia tornem amb els imprescindibles del Festival de Sitges, en un dia carregat de cinema alternatiu i grans pel·lícules d'autor, especialment anglesos i eslaus. Aquí ve la nostra recomanació, per en Bassas.

L'Imprescindible - Réalité (Quentin Dupieux)

Jason somia dirigir la seva primera pel·lícula de terror. Bob Marshal, un productor adinerat, accepta finançar el projecte, però hi posa una condició: Jason té 48 hores per trobar el crit més perfecte de la història del cinema. En aquesta extravagant recerca, el protagonista es veurà immers en el pitjor dels malsons. El mateix Quentin Dupieux defineix aquesta pel·lícula com a neta, intel·ligent i complexa.

'71 (Yann Demange)

Belfast, 1971. El conflicte nord-irlandès passa per un dels seus moments més cruents. La ciutat està dividida en dues àrees, on catòlics i protestants tenen soldats, unitats paramilitars i bandes d’agents encoberts. Un jove recluta anglès es perd en territori enemic, emprenent aleshores un periple al llarg de la nit en què les zones residencials de Belfast es converteixen en un violent camp de batalla.



Starred Up (David Mackenzie)


Eric és un criminal adolescent de conducta tan violenta que l’acaben tancant en una presó de màxima seguretat. Allà es retrobarà amb el seu pare, que compleix condemna entre aquells mateixos murs. Sense minvar gens ni mica la duresa pròpia del gènere carcerari, Starred Up se serveix d’aquest escenari tan ombriu per proposar una reconciliació paternofilial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada