El Sitges Film Festival del dimarts | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 7 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del dimarts

Arribem  l'equador del Festival de Sitges amb més força que mai, i arribem fins a Cronenberg, Julianne Moore, Flanagan i companyia, en un dels dies més potents del certamen. Com sempre, amb Ville à Dômat, teniu la selecció del millor del millor.

L'Imprescindible - Map to the Stars (David Cronenberg)

L’arribada d’una noia que es tapa el cos per ocultar les seves cremades sacseja la vida dels excèntrics habitants de Hollywood: un coach, un nen prodigi i una estrella en hores baixes, interpretada per una Julianne Moore que es va alçar amb el premi a la millor actriu a Canes. Cronenberg agafa aquest catàleg de personatges per construir un retrat pertorbador i despietat de Hollywood.



Jamie Marks Is Dead (Carter Smith)

Jamie Marks és la víctima preferida dels bullies de l’institut. Quan el seu cadàver apareix vora un riu, dos dels seus companys, Gracie i Adam, es mostren summament afectats i comencen a veure el seu espectre pertot arreu. Una de les perles del passat Sundance, Jamie Marks Is Dead se situa en un lloc entre els vius i els morts, entre allò sobrenatural i el retrat íntim de la sempre conflictiva adolescència.




Hard to Be a God (Aleksei German)

Uns científics són enviats al planeta Arkanar, on la civilització s’ha quedat estancada a la part més fosca de l’Edat Mitjana. És una terra bruta i brutal, on un dels investigadors és pres pel fill il·legítim de Déu. Estèticament astoradora, Trudno byt’ bogom és l’èpica adaptació de la novel·la dels germans Strugatski, rodada i muntada al llarg de més d’una dècada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada