El Sitges Film Festival del dissabte | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dissabte, 11 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del dissabte

L'últim dia d'estrenes del Festival de Sitges. Després de més d'una setmana de visionar films fantàstics el Sitges Film Festival està a punt de dir adéu un any més. Des de Ville à Dômat us volem recomanar les pel·lícules que no us podeu perdre en aquesta penúltima jornada del terror i el fantàstic.

L'Imprescindible - Sorcerer (William Friedkin)

En el seu moment, l’adaptació de William Friedkin de la novel·la de Georges Arnaud El salari de la por (portada anteriorment al cinema per Henri Georges-Clouzot) va ser un fracàs estrepitós que va fer perillar la carrera d’un cineasta que estava conquerint la dècada dels 70. Aquesta versió restaurada del muntatge del director posa les coses al seu lloc: Sorcerer és una obra mestra incontestable.



Monsters: Dark Continent (Tom Green)

7 anys després de la invasió monstruosa, les àrees de quarantena proliferen arreu del globus. A l’Orient Mitjà, aquestes circumden una munió de conflictes bèl·lics. Això fa que les tropes nord-americanes hagin de fer front tant als insurgents com als alienígenes. Monsters: Dark Continent trasllada l’imaginari del primer film a una vibrant zona de guerra.



The Signal (William Eubank)

Mentre fan un viatge per carretera, tres universitaris decideixen seguir la pista d’un cèlebre hacker i arriben a una localització remota. Immediatament, els joves són capturats, sense comprendre que s’han vist atrapats en una conspiració a gran escala. Després de Love, William Eubank torna a demostrar que un pressupost ajustat no és obstacle per a l’ambició d’un cineasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada