El Sitges Film Festival del divendres | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

divendres, 10 d’octubre del 2014

El Sitges Film Festival del divendres

Queda ja poc temps per poder gaudir del que queda del Festival de Sitges, però suficients pel·lícules per tornar-nos a sorprendre un parell de vegades. Segueix amb Ville à Dômat la recta final del Sitges Film Festival.

L'Imprescindible - What We Do in the Shadows (Taika Waititi, Jemaine Clement)

Compartir pis pot ser una murga, però Viago, Deacon, Vladislav i Peter tenen més problemes que discutir sobre qui renta els plats. Tampoc no són joves estudiants. Són vampirs, comparteixen casa a Nova Zelanda i ens expliquen les seves vicissituds en aquest fals documental que porta la signatura dels creadors de Flight of the Conchords i de Eagle vs. Shark i que ha estat definida unànimement amb un adjectiu: hilarant.



Tusk (Kevin Smith)

“No vull morir al Canadà!”, suplica Wallace Bryton, un popular podcaster que creua la frontera del nord per entrevistar Howard Howe, que una vegada va ser salvat per una morsa. Misantrop extrem, Howe segrestrarà Wallace per, mitjançant cirurgia, treure-li el seu cantó més “animal”. Kevin Smith continua explorant el gènere de terror amb una història que es mou entre Misery i La piel que habito.



When Animals Dream (Jonas Alexander Arby)

Marie és una jove repudiada per la petita i tancada comunitat costanera en què viu. La seva mare està prostrada en una cadira de rodes, víctima d’una rara malaltia, i el seu pare mira de mantenir-les a totes dues allunyades de les mirades del poble. Un dia, Marie descobreix que el seu cos està començant a transformar-se i decideix aprofundir en els obscurs secrets de la seva família.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada