Els enigmes del professor Kolja: La teoria de la Terra buida o Vida Intraterrestre | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 12 d’octubre del 2014

Els enigmes del professor Kolja: La teoria de la Terra buida o Vida Intraterrestre

L'anomenada teoria Intraterrestre és la creença en la existència de civilitzacions subterrànies molt evolucionades (els intraterrestres), que viurien en coves i túnels a l'interior del nostre planeta. Segons aquesta teoria, el planeta Terra estaria buit per dintre, el que possibilitaria l'existència d'aquestes civilitzacions. Els defensors de la teoria propugnen que al existir coves i sistemes de túnels per tot el planeta, aquests podrien unir llocs molt distants pel subsòl. Consideren també que la ciència s'equivoca al promulgar que no pot existir vida a l'interior del planeta ja que segons ells la màxima perforació que s'ha realitzat ha sigut de 12 kilòmetres, menys del 0,5% del diàmetre terrestre.

Els seguidors d'aquesta teoria donen el nom d'Agharta a aquest món del revés. A més a més, asseguren que s'hi podria accedir a través dels pols Nord i Sud i que existiria un astre similar al Sol dins el planeta, per possibilitar la vida. Segons sembla, tot va començar quan el vicealmirall Richard E. Byrd dels US Navy va volar sobre el Pol Sud el 29 de Novembre del 1929 i va comunicar per ràdio que el que veia sota seu no era neu, sino arees de terra muntanyosa, boscos, vegetació, llacs, rius i alguns animals, entre els que s'incluria un mamut.

Tot i el que pugui semblar, aquesta teoria ha aconseguit formar una gran base de creients amb el pas dels anys, i avui en dia és una de les teories conspiradores més seguides a nivell mundial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada