Les Entrevistes del Mariscal Mauro: Cristian Pascual (In-Edit) | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 21 d’octubre del 2014

Les Entrevistes del Mariscal Mauro: Cristian Pascual (In-Edit)

El passat dilluns, a "Les Entrevistes del Mariscal Mauro" vàrem tenir de convidat al director del la 12a Festival de Cinema Musical Documental In-Edit: Cristian Pascual. El Festival In-Edit tindrà lloc a Barcelona als cinemes Aribau Club i l'Aribau Multicines Sala 5, del 23 d'Octubre al 2 de Novembre. 


Com va sorgir la idea del festival?

L'any 2002, un germà i una altra persona, van tenir-la possibilitat d'estrenar un documental musical "Maestro", sobre els inicis l'escena de la música house a Chicago, i això era tot l'In-Edit. Després de la projecció, vam contactar amb un dj perquè punxés i vam veure que hi havia un forat.
Ens van oferir un cicle, que consistia en cada setmana fer el mateix, però fer-ho cada setmana ens complicava les coses, però concentrar-ho i donar-li format de Festival sí que podíem. I així va nèixer l'In-Edit en un format de festival.

Quines coses noves ens porteu d'altres anys?

Per mi el fet de dirigir un festival de cinema és un bon motiu per experimentar. Nosaltres busquem les millors històries, les més ben explicades, sobre la música. El consum audiovisual està canviant. Els preus van variant. Jo el que faig és aplicar aquests canvis per fer el millor festival de cinema possible. Per exemple, ja vam estar naixent amb In-Edit Tv, la nostra pròpia web de televisió a la carta.
I en aquesta edició el que plantegem és, ara que costa tant treure la gent de casa, anem a convertir l'In-Edit en una experiència. A portar artistes, directors... De fer que passin coses al cinema...

La programació del Festival. Els caps de cartell són Pulp, Tubullar Bells, Divine, Alice Cooper i després tenim homenatge a Spandau Ballet! Molt alternatiu tot això?

El que més m'agrada de la programació d'un festival és que tot pot passar. Pots tenir el més alternatiu, el més indie, el més petit. 

Què han de fer els nostres oients per venir a l'In-Edit?

Doncs bé, han d'anar a https://www.in-edit.org/webapp/ i allà serà l'únic punt de venda. També una cosa que us volia comentar, ens ha caigut la Fiesta del Cine a les dates que estemÉs un enemic o t'hi sumes? Ens hi hem sumat.
Entrades a 3'50 a l'In-Edit dilluns, dimarts i dimecres.

També m'ha sorprès agradablement que ja sou una mena de franquícia, i ja teniu alguna cosa a Colòmbia, Mèxic, Berlín...

La segona edició va venir una noia xilena, la Javiera i va dir que li agradava molt el projecte. i fins ara estem també a Mèxic, Berlín, i Colòmbia.

He llegit al Dossier de Premsa que hi haurà alguna cosa a prop de Barcelona. Properament...

Aquesta any els 4 últims dies del Festival estarem en simultani amb 9 pel·lícules a Madrid, Bilbao i Pamplona. Aquest any ens hem dedicat a obrir el festival i donar-nos a conèixer més.

Com a qualsevol festival, hi ha homenatge. I aquest any és Frank Scheffer...

Quan estàs en una energia positiva, fas que les coses surtin. Tenim una energia molt bona i per això tenim tantes activitats... El Frank es va mostrar molt feliç quan va saber que volíem rendir-li un homenatge. Vol col·laborar en aquest projecte. El Frank té una cosa molt bona que intenta reflectir en aquella obra allò que esta explicant.

Moltes gràcies Cristian per haver estat amb nosaltres. I recordeu del 23 d'Octubre al 2 de Novembre: In-Edit Beefeater Festival.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada