Soul Clap & Dance-Off Party | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 30 d’octubre del 2014

Soul Clap & Dance-Off Party

Stash! R'nR Club i La Castanya estan orgullosos de presentar a Jonathan Toubin i la seva festa "Soul Clap & Dance-Off" per primer cop a Catalunya aquesta nit a La2 de l'Apolo

"New York Night Train" es la máquina de muntar festes fundada per Jonathan Toubin l'any 2006 amb la que el visionari DJ ha conquerit tod tipus d'esdeveniments arreu del planeta. "Soul Clap & Dance-Off" és el concurs de balls que Toubin celebra a Nueva York mensualment, una festa plena de soul, garage, punk y rock'n'roll amb DJs invitatss i un jurad que premia al millor bailarí de la nit. 

Amb més de 1.600 sessions i un parell de mixtapes publicats per Burger Records, Toubin visitarà Barcelona en una vetlaada única en Stash! R'n'R Club.  Aquesta  nit a Barcelona diversos DJs invitats acompanyaren a Toubin amb una seleccció dels seus millors vinils i un jurat molt especial que s'encarregarà de premiar als milors ballarins. El guanyador obtindrà, un premi de 100€ en productes d'Apolo Store i la corona de primer guanyador d'un concurso "Soul Clap & Dance-Off"a casa nostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada