Pardals: Noko Woi | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dijous, 20 de novembre del 2014

Pardals: Noko Woi

Difícil de situar en un gènere ja existent, la música de Noko Woi sona com un arbre amb arrels fetes de ritmes de percussió i baix, un tronc de teclats i sintetitzadors amb branques de guitarres i cordes, cobertes per una suau capa de veus. Els "pardals" d'aquesta setmana són els Noko Woi que aquest dijous presenten a la sala Barts el seu disc homònim de debut. 

Aquest àlbum és la més recent proposta del productor electro-acústic i músic Leo Aldrey, qui després d'assistir a l'anomenada Red Bull Music Academy a Nova York el passat any 2013, torna a Barcelona amb ganes d'iniciar un nou projecte musical, un que inclogués al seu còmplice de creació de melodies Salvador Sobral i al grup d'interessants artistes que juntament amb Aldrey, treballaven ja des de fa un temps en la construcció d'un laboratori audiovisual a la ciutat comtal: el cineasta i guitarrista Adolfo Bé, l'il·lustrador i també guitarrista Juan Daniel González i el creador de sistemes interactius Jon Corcuera amb un instrument de la seva pròpia invenció. A ells es van sumar després Frederic Font en el baix i la bateria Glòria Maurel per acabar de donar vida al projecte. 

El debut del projecte es va donar en el festival més internacional de la ciutat SÓNAR 2014, on acompanyats d'uns treballs visuals produïts especialment per a cada track, van interpretar els temes que donarien forma després al seu primer àlbum acte-titulat "Noko woi" gravat i mesclat a Barcelona, ​​i masteritzat als estudis de Red Bull Music Academy a Londres. Noko woi, significa "escoltar voltant" en Warao, una llengua nativa veneçolana, i d'això tracta aquest àlbum, una trobada entre diferents fonts d'inspiració. El llançament oficial del disc, es durà a terme a la Sala Barts de la ciutat de Barcelona, ​​el proper 20 de Novembre a partir de les 23:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada