'A Most Violent Year', el millor film de l'any segons el NBR | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

dimarts, 9 de desembre del 2014

'A Most Violent Year', el millor film de l'any segons el NBR

El reconegut National Board of Review, una de les associacions nord-americanes de crítics més prestigioses dels Estats Units acaba d'entregar els seus premis anuals al més destacat de la producció cinematogràfica internacional. Així, després d'haver presentat la llista amb els seus 10 millors films de l'any (on hi destaca especialment The Lego Movie), ara, el NBR ha atorgat el premi a Millor Film de l'any a la tercera pel·lícula de J.C. Chandor, A Most Violent Year.

El film, protagonitzat per Jessica Chastain i Oscar Isaac, ens narra una història ambientada a la Nova York del 1981, estadísticament l'any més violent de la història de la ciutat nord-americana. En aquest context, un immigrant i la seva família intenten treure endavant el seu negoci mentre la violència i la corrupció de la ciutat amenacen amb destruir tot el que han aconseguit fins al moment.

A Most Violent Year ha estat nominada també al premi a Millor Actor per Oscar Isaac als Premis Gotham, a més d'obtenir algunes de les millors crítiques de l'any a terres americanes (no per res el premi l'atorgaven ells). De moment encara no té data d'estrena al nostre país, tot i que arribarà als cinemes dels EUA aquest últim dia de l'any, el 31 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada