Els films preseleccionats per a l'Oscar de Parla No Anglesa | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 21 de desembre del 2014

Els films preseleccionats per a l'Oscar de Parla No Anglesa

Que hem arribat a l'època de l'any on més activitat de premis cinematogràfics hi ha no és cap sorpresa. No per res tant el programa de la setmana passada com el del proper dilluns tenen com a nucli les nominacions de tots aquests guardons. Però també és ben cert que entre tots aquests premis cinematogràfics, n'hi ha un que destaca per sobre dels altres, els premis de l'Acadèmia, els Oscars.

Aquests són els protagonistes en aquesta entrada, ja que durant aquesta setmana han sorgit els noms dels films preseleccionats per a la categoria de Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa. D'entre tots els preseleccionats, un dels que més ens pertoca és el film Relatos Salvajes, una coproducció hispànica-argentina de la que ja hem parlat més d'una vegada al programa de ràdio.



La llista d'aspirants ha aparegut envoltada de sorpresa per l'absència de dues de les pel·lícules a priori favorites per estar entre les nominades finals, com són Winter Sleep, el film del director turc Nuri Bilge Ceylan (guanyador de la Palma d'Or al darrer Festival de Cannes) i Mommy, del canadenc Xavier Dolan, probablement un dels millors directors nord-americans actuals.

En aquesta llista de preseleccionades s'hi troben tres de les cinc últimes nominades als Premis del Cinema Europeu, com són la russa Leviathan (Andrei Zvyagintsev), la polonesa Ida (Pawel Pawlikowski) i la sueca Turist (Ruben Östlund). En total són nou films preseleccionats. En aquesta entrada podeu veure les favorites de Ville à Dômat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada