Niu de Pardals: Api Uiz | Ville à Dômat


 facebooktwittergoogle+spotifyyoutubefeed rss

Pages

diumenge, 21 de desembre del 2014

Niu de Pardals: Api Uiz

Els protagonistes aquesta setmana a Niu de Pardals són els membres d'Api Uiz, una banda de rock que des de 1996 porta trencant ritmes i esquemes. Els seus membres són procedents de les ciutats de Bordeaux, Toulouse i Bruixes. Els seus temes són com entrar en una habitació a 100º C, segons en Parmesà. Api Uiz són els creadors del segell plataforma Potagers Natures i han estat de gira en diverses ocasions amb The Ex, entre d'altres.


En el seu últim disc, gravat el 3 de novembre del 2013, hi col·laboren entre d'altres Et mon cul c'est du tofu, de París, i Stonehenge, de Toulouse, grups sobre els que ja n'hem parlat aquí a Niu de Pardals.

Segurament en pocs mesos els tindrem per Barcelona i per anar fent boca, us deixem amb aquest vídeo que, tot i no ser de molt bona qualitat, és un document històric del grup fantàstic per endinsar-nos en la seva peculiar música que no deixa de sorprendre'ns a cada minut que passa per les seves extraordinàries inspiracions i per la seva magnífica resolució. Un grup per no deixar de gaudir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada